Home » Geld verdienen op YouTube: Cash Cow Channels

Geld verdienen op YouTube: Cash Cow Channels

Er zijn enorm veel mensen die online geld verdienen op YouTube. YouTube heeft meer dan 40 miljoen kanalen en elke minuut wordt er 50 uur aan videomateriaal geüpload. Het is ook de grootste zoekmachine na Google op het internet geworden. Dat wil zeggen dat er enorm veel zoekopdrachten via de YouTube zoekfunctie gebeuren.

Iedereen kan geld verdienen op YouTube.

“Ja maar wacht eens”, zeg je nu, “ik kan helemaal geen video’s maken. En ik kan onmogelijk video’s inspreken voor de camera.” Wat als ik je nu vertelde dat je ook een videokanaal op YouTube kan maken zonder dat je zelf in beeld moet komen en zonder dat je technische vaardigheden moet hebben.

Iedereen kan op YouTube geld verdienen via Cash Cow Channels.

Wat zijn Cash Cow Channels?

Cash Cow Channels zijn kanalen op YouTube die zijn gemaakt om geld te verdienen. Je maakt video’s zonder dat je zelf in beeld komt over populaire onderwerpen. Denk aan top 10 lijstjes over van alles en nog wat, informatieve video’s, instructie video’s en vele anderen. Met een beetje geluk raken die video’s viraal en heb je duizenden views, en daardoor inkomsten.

Hoe kan ik beginnen met Cash Cow Channels?

Wij raden je aan om de online cursus van Jelline Brands te volgen. Zij is sinds 2020 als eerste in Nederland en België actief met haar Cash Cow Channels en heeft intussen honderden YouTubers geleerd hoe je geld kan verdienen met YouTube.

Wat leer je met de cursus?

Je leert onder andere de volgende zaken:

  • hoe maak ik video’s voor een Cash Cow YouTube Channel
  • hoe maak je je videokanaal winstgevend
  • hoe raak je aan likes en abonnees op je kanaal
  • hoe maak je een virale video
  • hoe besteed je het maken van video’s uit

Het mooie aan de cursus is dat je geen technische vaardigheden of ervaring moet hebben om er mee te beginnen. Je vermijdt domme fouten die je anders zou maken, leert met welke programma’s je kan werken, hoe je best trefwoorden en een beschrijving meegeeft aan je video’s, hoe je onderwerpen kiest en nog veel meer. Je maakt daarbij onderdeel uit van een community van mensen die de cursus ook volgen en die je verder kunnen helpen als je vast zit of tijdelijk zonder motivatie bent.

Heb je meer informatie nodig? Kijk dan hier op de website van Jelline Brands.

Dit kan de belangrijkste beslissing uit je leven worden. Als je doorzet en de cursus nauwgezet volgt ben je op weg naar een passief inkomen. Maak de video, upload hem naar YouTube en blijf er mee verdienen, dag na dag. Werk aan je video’s waar en wanneer je maar wilt. Een echte aanrader.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.