Home » Online Geld Verdienen met ETF’s: 3 Opties!

Online Geld Verdienen met ETF’s: 3 Opties!

online geld verdienen etfs

Wil je online geld verdienen met ETF’s? Groot gelijk heb je! Geld verdienen met ETF’s is een veel gevallen een goede optie voor beginnende beleggers. Bovendien is passief geld verdienen met ETF’s mogelijk, juist omdat je er passief in moet beleggen. Hieronder geven we 3 opties en tips voor een goed begin. Wil je een echt goede start maken? Lees dan hier alles over beleggen in ETF’s

Online geld verdienen met dividend ETF’s

Dividendaandelen geven historisch gezien 11% rendement per jaar. Dat is gemiddeld natuurlijk. Waarvan 8% koerswinst is, en 3% dividend. Maar dividendaandelen is moeilijker dan men beweert. En tijdsintensief. 

Wil je makkelijk en passief online geld verdienen? Kies dan voor dividend ETF’s. Dividend ETF’s zijn beursgenoteerde beleggingsfondsen die een set van dividendaandelen volgen. Dit kunnen er 25 zijn, maar ook duizenden. Hoe groter de Dividend ETF’s, hoe lager het risico. Met name indien zij ook gespreid is met aandelen over de gehele wereld. Maar dit lagere risico leidt wel tot een lager rendement. Daarom kan het verstandig zijn om dividend ETF’s te combineren met groei ETF’s. 

Online geld verdienen met groei ETF’s

Wie weinig risico neemt, kan vrij makkelijk geld verdienen met ETF’s. Het enige wat je hoeft te doen is veel geld spreiden. Beleggen met geld dat je kan missen. En dit willen vasthouden voor minimaal 20 jaar. Online geld verdienen is nog nooit zo makkelijk geweest. 

Maar in de wereld van beleggen loont het om meer risico te nemen. Dit moet je wel op een goede manier doen. Wil je meer geld verdienen met ETF’s? Overweeg in dit geval een aantal groei ETF’s. Dit zijn fondsen die zich richten op groeiaandelen. Groeiaandelen zijn risicovoller dan dividendaandelen. Zo keren ze geen dividend uit, maar ze kunnen ook eerder failliet gaan. Dividendaandelen zijn meer stabiel. Meer zeker. Groeiaandelen zijn minder voorspelbaar. En daar ligt de kans. Groeiaandelen herinvesteren zodat het bedrijf alsmaar sneller groeit. Op termijn leidt dit tot hoog koersrendement. 

Online geld verdienen met groei ETF’s is wel meer gevorderd. Denk niet dat een ETF zonder risico is. Risicovolle groei ETF’s kunnen ook veel verlies geven. Verdiep je daarom eerst goed in de materie, alvorens je online geld wilt verdienen met risicovolle ETF’s.

Online geld verdienen met wereldwijde ETF’s 

Ben je jong? Wij snappen het: je wilt snel online geld verdienen en rijk worden op jonge leeftijd. De droom van iedere tiener niet waar? Maar snel rijk worden vraagt om grote risico’s. Waarom niet langzaam rijk worden? Het enige wat je nodig hebt is geduld (dat is zwaarder dan het lijkt). 

Wat moet je doen voor online geld verdienen met ETF?

Onze tip: kies een portfolio met X aantal wereldwijde ETF. Zorg voor een juiste combinatie, zodat je veel spreiding hebt in verschillende assets. Op termijn van 20+ jaar mag je gemiddeld een rendement van circa 8 – 9 % verwachten. In sommige jaren zal dit flink tegenvallen. Of juist behoorlijk meevallen. In dit geval heb je geluk en zal je snel veel geld verdienen. En alles online. Maar verwacht dit niet. Kies voor langzaam rijk worden. En dan is online geld verdienen met wereldwijde ETF’s absoluut mogelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.